onsdag 19. mai 2010

Finanskrise

Nå er vi inne i andre året med "finanskrise", og vår bransje, byggebransjen, har kanskje fått det tøffest av alle hvis man tenker på antall bedrifter/enkeltmannsforetak som blir rammet. Men hvorfor ble Norge rammet i det hele tatt?

Hva er det som gjør at dere der ute slutter å pusse opp, slutter å bygget nytt og slutter å investere i hytter og bolig? Dere har jo mer penger nå enn på mange år, ja ihvertfall de som har jobb da!
Skjønner dere ikke at det er media som har skapt frykten? Ja, for det er frykt det hele dreier seg om!

Du er redd for at Gjedrem skal sette opp igjen renta, og du er redd du skal miste jobben, derfor må du legge litt til side i tilfelle. Hva var det for 3 år siden som gjorde at du ikke tenkte slik? For da var det bare å kjøpe hytte, en båt og en leilighet til sønnen/dattera som skulle begynne på skolen i en storby, og det til en rente som lå 2-3+% høyere enn dagens nivå. Hvordan kunne du ha råd da og ikke nå?

For en privatperson i Norge som har jobb er dette her bare tull, det er ikke noe finanskrise for denne gruppe mennesker. Dere er bare med å gjør det værre for de bedriftene der ute som trenger dere som kunder. Dere lager bare en ond sirkel ut av det! Når dere ikke bruker penger i butikkene går butikkene dårlig, ja i værste fall konkurs, også har dere ødelagt for flere familier som ikke har jobb lenger. Tenker dere på det? Kanskje rammer det en av dine!

Nei våkne opp nordmenn, begynn å bruk hue, så ser dere at dere faktisk har råd til å bruke penger som før, og Norge vil igjen få en pengeflyt som gjør at normale tilstander kommer tilbake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar